30 септември 2015 г.

Целувка за Ана


Целувка за Ана

Стефани Пъркинс


         Думите ,с който бих описала тази книга са лека и развлекателна.За края на месеца, при това мрачно и дъждовно време имах нужда точно от книга,която да ме пренесе на друго място,а какво по- хубаво от градът на любовта-Париж.
         За много хора една година в Париж би била невероятна възможност ,но не и според 17 годишната Ана ,която отчаяно не иска да напусне Атланта,своето семейство и приятели.Но баща и е на друго мнение.Като ново появил се автор, на книги ,който много ми звучаха като нещо на Никълас Спарк,където все някой умира накра,той иска да се изтъкни пред другите и решава ,че дъщеря му трябва да замине за непозната страна ,при положение ,че дори не знае езика.
         Но Американската гимназия в Париж ще се превърне в домът,от който Ана се нуждае.Бързо успява да намери приятели,но Етиен Сен Клер е нещо различно.Не е като момчето,което тя остава в родината си.Английски акцент,френско-американски корени,колко по -добре да звучи,но те са само приятели или поне това се опитват да си докажат.Той и показва красотата на Париж,отваря и очите за света.Докато Ана се мъчи да овладее френският,животът в Атланта не спира,приятелите и продължават напред и когато всичко и изглежда загубено тя намира утеха в Сен Клер,който също преминава през много трудности,но май забравих да спомена,той си има приятелка.Отношенията им са на приливи и отливи,в един момент сякаш светът спира за тях,а в друг дори не могат да се погледнат.Но Париж е едно магическо място,което може да промени всичко и всички.Тя вече не е момичето,което отива с нежелание във Франция,а Ана тази,която има нужда да разбере коя е и как да се справи с трудностите в живота.

        
Ако имате нужда от книга,която да ви разсее от неприятностите няма да сбъркате,ако я изберете ,особено ако сте фен на леките разтоварващи любовни истории.А дали Ана ще получи своята целувка под парижкото небе ви оставям сами да разберете.

3 коментара:

  1. От много време планирам да прочета книгата и даже ми е в списъка за този месец, твоята публикация допълнително ме мотивира да го напавя. Ревюто ти е страхотно :3

    ОтговорИзтриване